Amrut
Amrut a intrat pe piaţa companiilor producătoare de alcool în anul 1948, fiind înfiinţată de Shri J N Radhakrishna. Iniţial, compania producea sortimente de rom şi brandy pentru armata indiană dar şi pentru piaţa obişnuită, ulterior îndreptându-şi atenţia către producţia de whisky. Astăzi, single malt-urile create sub marca Amrut sunt apreciate de amatorii de whisky din toată lumea. Bogăţia gustului şi calitatea produselor a rămas constantă de-a lungul timpului, dovadă fiind numeroasele premii obţinute în cadrul competiţiilor de profil. Succesul din zilele noastre se datorează în mare măsură perseverenţei generaţiilor aflate la conducerea companiei, valorilor respectate cu stricteţe şi nu în ultimul rând calităţii incontestabile a produselor.
-
Cinzano Bianco 1L 15%
Cinzano Bianco 1L îmbină elegant vinul alb de cea mai bună calitate cu ierburi aromatice şi condimente delicioase pentru a contura un buchet irezistibil. Reţeta acestui sortiment fascinant a fost creată acum 250 de ani şi a rămas secretă până în zilele noastre, fiind cunoscută în prezent doar de câteva persoane. Cinzano Bianco este caracterizat de un buchet bogat şi expresiv, dominat de arome dulci. Băutura este una versatilă, putând fi savurată aşa cum este, ca aperitiv, sau în compoziţia unui cocktail.
50,00 lei Adaugă în coș -
Cinzano Rosso 1L 15%
Creat în Torino în anul 1757, Cinzano Rosso 1L este un sortiment extrem de popular, îndrăgit peste tot în lume. În ciuda vechimii reţetei, gustul băuturii a rămas actual, cucerind constant publicul prin bogăţia şi prospeţimea aromelor de plante, dar şi prin echilibrul dulce-amar excelent. Sortimentul italian are în compoziţie vin roşu local, zahăr, alcool şi 35 de plante aromatice, ierburi şi condimente de cea mai bună calitate. Cinzano Rosso poate fi savurat simplu, cu apă minerală, cu suc de mere şi scorţişoară sau într-un cocktail sofisticat. Culoarea şi postgustul persistent conferă un plus de expresivitate oricărui mix de băuturi.
50,00 lei Adaugă în coș -
Campari 1L 25%
Campari este un aperitiv italian obţinut prin infuzarea mai multor tipuri de fructe şi ierburi aromatice în alcool şi apă. Sortimentul cu gust inconfundabil dulce-amărui este folosit adesea ca ingredient pentru cocktailuri. Cel mai adesea este savurat în combinaţie cu suc de lămâie şi apă minerală. Sortimentul a fost inventat în anul 1860 de către Gaspare Campari. În reţeta originală, băutura era colorată cu carmin, însă în zilele noastre ingredientul nu mai este folosit. Campari are o culoare fascinantă, un miros deosebit si un gust unic, motiv pentru care este adorat de milioane de oameni din întreaga lume.
89,20 lei Adaugă în coș