Coniacul este un distilat de vin învechit, de culoarea chihlimbarului, cu o tărie de 38 – 50 % vol. alcool. şi aromă fructată, cu accente delicate de vanilie.
Brandy, a cărui denumire provine din olandezul “brandewijn”, „vinars” în limba română, este o băutură alcoolică obţinută prin distilarea vinului.

  • ALEXANDRION 7 0 7L 40%

    ALEXANDRION 7* 0.7L 40%

    Alexandrion 7* este un sortiment renumit pentru calitatea sa excepţională. Produsul face parte din gama premium şi este obţinut folosind tehnologii de ultimă generaţie, unice în România. Distileriile Alexandrion sunt situate în regiunea Dealu Mare, zonă localizată în dreptul paralelei 45, unde climatul este unul extrem de favorabil. Alexandrion 7* este o băutură spirtoasă elegantă, cu note lemnoase şi accente mediteraneene, care poate fi savurată sec, cu gheaţă sau într-un cocktail aromat.

  • Vecchia Romagna Etichetta nera 1L 40%

    Vecchia Romagna Etichetta nera 1L 38% se poate consuma simplu ca un veritabil Brandy superior, de asemenea mai poate fi servita cu gheata sau poate fi o sursa de inspiratie pentru barmani mixology in crearea unor cocktailuri deosebite.

  • ALEXANDRION 7 0 7L 40%

    ALEXANDRION 7* 1L

    Alexandrion 7* este un sortiment renumit pentru calitatea sa excepţională. Produsul face parte din gama premium şi este obţinut folosind tehnologii de ultimă generaţie, unice în România. Distileriile Alexandrion sunt situate în regiunea Dealu Mare, zonă localizată în dreptul paralelei 45, unde climatul este unul extrem de favorabil. Alexandrion 7* este o băutură spirtoasă elegantă, cu note lemnoase şi accente mediteraneene, care poate fi savurată sec, cu gheaţă sau într-un cocktail aromat.

  • 0006034 courvoisier vs cognac 1 l 550

    Courvoisier Very Special 1L 40%

    Courvoisier VS 1L este unul din sortimentele de coniacuri, care se evidentiaza foarte usor pe piata, strugurii din care este produs fiind recoltati din cele mai bune vite special dedicate pentru bauturile alcoolice, ele fiind crescute in cele mai cunoscute zone ale Frantei pentru calitatea lor. Soiul de struguri Fins, este cel care sta la baza aromei sale, si chiar daca pe langa acestia mai sunt si altele, ies in evidenta atat la nivelul gustului, cat si la nivelul aspectului sau.

  • Jidvei Vinars VSOP 0 75L 42%

    Jidvei Vinars VSOP 0.75L 42%

    Jidvei VSOP este un distilat de vin elegant, apreciat pentru paleta sa aromatică extrem de armonioasă. Soiurile Fetească Regală şi Riesling sunt responsabile pentru caracterul expresiv al vinarsului, dubla distilare are rolul de a evidenţia aromele, iar învechirea pe o perioadă de minimum 5 ani în butoaie din lemn de stejar folosite anterior pentru maturarea vinului definitivează buchetul aromatic şi personalitatea băuturii. Textura fină completează excelent buchetul, conferindu-i un plus de rafinament.

  • res fd9b88879d01ace12f481082b82e8a07

    Metaxa 12* 0.7L 40%

    Brand:Metaxa

    Încă din anul 1888, atunci când a luat naştere brandul, Metaxa este cunoscută pentru calitatea şi eleganţa gustului. Constantinos Raptis este masterul Metaxa de peste 20 de ani şi cunoaşte secretele brandului mai bine ca oricine. Talentul, experienţa şi devotamentul său stau la baza creării sortimentului Metaxa 12* 0.7L . Secretul gustului se pare însă că provine din amestecul de petale de trandafir şi ierburi mediteraneene, care conferă complexitate şi eleganţă buchetului. Sortimentul poate fi savurat simplu sau cu gheaţă.

  • Vecchia Romagna Etichetta nera 0.7L

    Vecchia Romagna Etichetta nera 0.7L 38%

    Vecchia Romagna Etichetta nera 0.7L 38% se poate consuma simplu ca un veritabil Brandy superior, de asemenea mai poate fi servita cu gheata sau poate fi o sursa de inspiratie pentru barmani mixology in crearea unor cocktailuri deosebite.

  • Cramele Recas Muse Eclipse Cognac VSOP

    Cramele Recas Muse Eclipse Cognac VSOP 0.70L 40%

    Coniacul Cramele Recas Muse Eclipse Cognac VSOP 0.70L creat în colaborare cu Laurent Jouffe este învechit minimum 4 ani în butoaie din lemn de stejar franţuzesc, timp în care împrumută note specifice care compun un buchet aromatic extrem de plăcut. Muse este primul brand românesc care se mândreşte cu faptul că în portofoliul său se regăseşte un cognac, şi nu orice cognac, ci unul excepţional. Designul sticlei vine să completeze discret eleganţa gustului.

  • Brancoveanu XO 0.7L Book scaled

    Brancoveanu XO 0.7L 40% Book

    Acest vinars Brancoveanu X.O celebreaza un voievod, alaturi de istoria si cultura romanilor. Brancoveanu X.O la cutie promo reuseste sa fie un cadou ideal pentru a fi oferit cu diverse scopuri. Ambalajul, in forma unei carti, reprezinta o celebrare a primelor coli tiparite pe vremea acestui domnitor si este ornat cu vita de vie, care este considerat simbol al stilului brancovenesc.

  • Vecchia Romagna Etichetta nera 0.7L 38%+Pahar

    Vecchia Romagna Etichetta Nera este un brandy italian premium, emblematic pentru tradiția distilatelor fine din regiunea Emilia-Romagna. Produs de peste 200 de ani, acest brandy reflectă măiestria italiană și pasiunea pentru rafinament, fiind unul dintre cele mai apreciate sortimente din Italia. Varianta de față vine într-un pachet elegant ce include o sticlă de 700 ml cu o tărie alcoolică de 38% și un pahar cadou – ideal pentru degustare sau oferit ca dar deosebit.

  • Courvoisier VS 0.7L 40% + 2 Pahare

    Courvoisier VS 0.7L este unul din sortimentele de coniacuri, care se evidentiaza foarte usor pe piata, strugurii din care este produs fiind recoltati din cele mai bune vite special dedicate pentru bauturile alcoolice, ele fiind crescute in cele mai cunoscute zone ale Frantei pentru calitatea lor. Soiul de struguri Fins, este cel care sta la baza aromei sale, si chiar daca pe langa acestia mai sunt si altele, ies in evidenta atat la nivelul gustului, cat si la nivelul aspectului sau.De această dată, Courvoisier VS 0.7L este însoţit de două pahare, pentru a savura coniacul într-o companie plăcută.

  • sprsgr30941 14bd93ce

    Miorita XO 12 YO 0.7L 40%

    Vinarsul Mioriţa X.O. 12 a fost premiat cu 16 medalii de aur şi argint în cadrul competiţiilor internaţionale de profil şi este unul dintre sortimentele preferate ale românilor de mai bine de patruzeci de ani. În decursul perioadei de maturare, vinarsul împrumută arome bogate şi complexe din pereţii butoaielor de stejar definitivându-şi astfel caracterul sofisticat, în timp ce textura catifelată a sortimentului vine să completeze excelent paleta aromatică, conferindu-i un plus de eleganţă.

Meniu