Sub-total: 9,50 lei
Lichiorul este o băutură alcoolică distilată, preparată din alcool etilic rafinat, zahăr, esențe aromate sau alți îndulcitori, extracte şi macerate de plante, ierburi, fructe şi condimente. Băutura a fost creată de călugării italieni, fiind iniţial folosită pentru tratarea bolilor. Lichiorul este adesea consumat după masă, ca digestiv sau este folosit în cocktailuri, lapte, cafea şi deserturi, cărora le conferă o aromă aparte.
-
LICHIOR MONIN CREME BLACKCURRANT 25%
Lichior Monin, 0.7L
100,00 lei Adaugă în coș -
LICHIOR MONIN ABRICOT 20%
Lichior Monin, 0.7L
100,00 lei Adaugă în coș -
LICHIOR MONIN BLACKBERRY 16%
Lichior Monin, 0.7L
100,00 lei Adaugă în coș -
LICHIOR MONIN CAFE 25%
Lichior Monin, 0.7L
100,00 lei Adaugă în coș -
LICHIOR MONIN EARL GREY 20%
Lichior Monin, 0.7L
100,00 lei Adaugă în coș -
DRAMBUIE 40% 1L
Drambuie 40% 1L este un lichior scoțian emblematic, cunoscut pentru profilul său distinct, dulce și condimentat, bazat pe o rețetă tradițională ce combină whisky scoțian învechit cu ierburi aromatice, miere de salcâm și condimente secrete. Cu o concentrație alcoolică de 40%, Drambuie se încadrează în categoria lichiorurilor tari, fiind apreciat atât pentru gustul său complex, cât și pentru versatilitate.
111,00 lei Adaugă în coș -
Bran Lichior de Ienupar 0.75L 35%
Bran Lichior de Ienupar 0.7L se poate consuma simplu pentru ca are toate ingredientele necesare pentru a te bucura de el intr-un mod cat mai placut. Poti totusi sa ii adaugi o felie de lamaie si putina apa tonica pentru un plus de savoare.Lichiorul se serveşte cu gheață sau cu apă tonică și cu o felie de portocală sau lămâie, pentru un plus de savoare. Cei care vor să exploreze şi mai adânc registrul aromatic al lichiorului, vor aprecia combinaţii cu ape tonice aromate, suc de merișoare sau chiar limonadă.
161,00 lei Adaugă în coș -
Jagermeister 1.75L 35%
Jagermeister 1.75L este originar din Germania şi este cel mai popular digestiv din lume. Sortimentul are în compoziţie 56 de ierburi aromatice şi condimente, care conferă un caracter unic acestei băuturi. Printre ingredientele care conturează aroma inedită a lichiorului se numără şi coji de portocală, lemn dulce, anason, seminţe de mac, şofran, ghimbir şi ginseng. Ingredientele sunt pisate şi infuzate în apă şi alcool timp de 2-3 zile, după care mixtura este filtrată şi lăsată la maturat în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de un an. Apoi lichiorul este filtrat din nou şi amestecat cu zahăr, caramel şi alcool. Tradiţional, Jagermeister se savurează într-un shot, însă poate fi consumat şi într-un long drink.
179,00 lei Citește mai mult