Jagermeister

Jagermeister
Jagermeister este cea mai cunoscută băutură germană la nivel internaţional. Secretul succesului acestui sortiment este caracterul său unic, care creează o experienţă de neuitat pahar după pahar. Istoria Jägermeister a început în 1878, atunci când Wilhelm Mast a pus bazele unei afaceri cu vin şi oţet în oraşul său natal, Wolfenbüttel. În scurt timp, compania se orientează spre o nouă direcţie: prepararea mixturilor din ierburi. În 1934 Curt Mast, fiul lui Wilhelm, creează o reţetă inedită de lichior, al cărei gust avea să cunoască faima mondială şi să cucerească fidelitatea multor consumatori. Pentru a păstra şi proteja faimoasa licoare, acesta alege o sticlă cu formă specială, care este astăzi la fel de celebră precum lichiorul din interior. Reţeta Jagermeister e inspirată de pădurile şi apa cristalină de munte, al căror spirit este captat de maeştrii distilatori prin intermediul celor 56 de ierburi, condimente, rădăcini şi plante care intră în compoziţia sortimentului.

  • ROBERTO CAVALLI MIRROR EDITION 1L

    ROBERTO CAVALLI MIRROR EDITION 1L este una spectaculoasă, concepută special pentru viața de noapte, efectul de oglindă fiind obținut printr-o tehnică unică, care nu poate fi replicată cu alte tehnici de imprimare.

  • Roberto Cavalli Gold 1L 40

    Roberto Cavalli Gold 1L 40%

    Produsă în conformitate cu tradiția italiană și experiența celor mai bune distilerii, Roberto Cavalli Gold 1L 40% este sofisticată și elegantă și creată pentru palatele mai exigente. Vodca este făcută din cea mai pură apă a masivului Monte Rosa, folosind cereale de cea mai bună calitate cultivate în văile din sud-vestul Alpilor.

  • Jagermeister 1.75L 35%

    Jagermeister 1.75L este originar din Germania şi este cel mai popular digestiv din lume. Sortimentul are în compoziţie 56 de ierburi aromatice şi condimente, care conferă un caracter unic acestei băuturi. Printre ingredientele care conturează aroma inedită a lichiorului se numără şi coji de portocală, lemn dulce, anason, seminţe de mac, şofran, ghimbir şi ginseng. Ingredientele sunt pisate şi infuzate în apă şi alcool timp de 2-3 zile, după care mixtura este filtrată şi lăsată la maturat în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de un an. Apoi lichiorul este filtrat din nou şi amestecat cu zahăr, caramel şi alcool. Tradiţional, Jagermeister se savurează într-un shot, însă poate fi consumat şi într-un long drink.

  • Laphroaig Quarter Cask Tube 0.7L

    Laphroaig Quarter Cask 0.7L 48%

    Brand:Laphroaig

    Sortimentul Laphroaig Quarter Cask Tube 0.7L beneficiază de o învechire primară în butoaie tradiţionale din lemn de stejar american, folosite anterior pentru bourbon şi de o învechire finală, realizată în butoaie de dimensiuni mici. Este o tehnică folosită de producători pentru a asigura un contact cu lemnul cu până la 60% mai mare decât în cazul unui butoi de dimensiuni mari, accentuând şi intensificând astfel procesul de maturare. Dubla maturare conturează un caracter complex şi un profil aromatic intens şi expresiv, unde aromele calde de lemn evidenţiază delicat notele specifice de turbă.

  • Metaxa 12* 0.7L 40% + 2 Pahare

    Brand:Metaxa

    Încă din anul 1888, atunci când a luat naştere brandul, Metaxa este cunoscută pentru calitatea şi eleganţa gustului. Constantinos Raptis este masterul Metaxa de peste 20 de ani şi cunoaşte secretele brandului mai bine ca oricine. Talentul, experienţa şi devotamentul său stau la baza creării sortimentului Metaxa 12* 0.7L . Secretul gustului se pare însă că provine din amestecul de petale de trandafir şi ierburi mediteraneene, care conferă complexitate şi eleganţă buchetului. Sortimentul poate fi savurat simplu sau cu gheaţă.

  • Laphroaig 10YO 0.7L

    Laphroaig 10YO 0.7L 40%

    Brand:Laphroaig

    Laphroaig 10YO 0.7L este un sortiment clasic, elegant care continua sa delecteze simturile amatorilor de bauturi fine de 75 de ani incoace. Whisky-ul ce poarta amprenta clara a regiuni Islay este o delectare chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre consumatori. Caracteristicile deosebite ale acestui malt inedit sunt obtinute datorita ingredientelor folosite: apa saraca in minerale cu gust bogat de turba si orz atent ingrijit si recoltat.