Cointreau

Istoria Cointreau începe în Franţa anului 1849, atunci când fraţii Edourd-Jean şi Adolphe Cointreau deschid porţile propriei distilerii. Cei doi proveneau dintr-o familie de patiseri, motiv pentru care au observat nevoia pieţei pentru lichioruri de calitate, cu aromă naturală, care nu se găseau nicăieri în acele vremuri. Edouard Cointreau, fiul lui Edouard-Jean, este cel care a observat interesul publicului pentru portocale, un fruct rar şi preţios pe atunci. Astfel a avut idea creării unui blend inedit, în compoziţia căruia intra bitter şi coji de portocale. Pasiunea, talentul şi determinarea sa au dat naştere celebrului Triplu Sec. Edouard este cel care a venit şi cu idea creării personajul Pierrot de Cointreau, devenit în scurt timp ambasadorul brandului în materialele publicitare. În anul 1889 Contreau primeşte primul dintre cele peste 300 de premii pe care le-a adunat în palmares de-a lungul timpului.

  • Metaxa 12 0.7L

    Metaxa 12* 0.7L 40%

    Brand:Metaxa

    Încă din anul 1888, atunci când a luat naştere brandul, Metaxa este cunoscută pentru calitatea şi eleganţa gustului. Constantinos Raptis este masterul Metaxa de peste 20 de ani şi cunoaşte secretele brandului mai bine ca oricine. Talentul, experienţa şi devotamentul său stau la baza creării sortimentului Metaxa 12* 0.7L . Secretul gustului se pare însă că provine din amestecul de petale de trandafir şi ierburi mediteraneene, care conferă complexitate şi eleganţă buchetului. Sortimentul poate fi savurat simplu sau cu gheaţă.

  • Metaxa 12* 0.7L 40% + 2 Pahare

    Brand:Metaxa

    Încă din anul 1888, atunci când a luat naştere brandul, Metaxa este cunoscută pentru calitatea şi eleganţa gustului. Constantinos Raptis este masterul Metaxa de peste 20 de ani şi cunoaşte secretele brandului mai bine ca oricine. Talentul, experienţa şi devotamentul său stau la baza creării sortimentului Metaxa 12* 0.7L . Secretul gustului se pare însă că provine din amestecul de petale de trandafir şi ierburi mediteraneene, care conferă complexitate şi eleganţă buchetului. Sortimentul poate fi savurat simplu sau cu gheaţă.

Meniu