CONIAC

Coniacul este un distilat de vin învechit, de culoarea chihlimbarului, cu o tărie de 38 – 50 % vol. alcool. şi aromă fructată, cu accente delicate de vanilie.În sec. al XVI-lea, marinarii olandezi au început să distileze vinul cumpărat din Franţa, pentru a evita acrirea sa pe drumul de întoarcere spre Olanda. Aşa a fost inventat coniacul, a cărui tehnică de producţie a fost mai apoi perfecţionată de producători din regiunea Cognac, care au inventat conceptul dublei distilări şi a învechirii în butoaie de stejar. Așadar, pot fi numite “coniac” numai distilatele produse în zona Cognac, Franţa, din struguri recoltați aici.

  • Remy Martin XO Excellence 0 7L 40%

    Remy Martin XO 0.7L 40%

    Extravagant, barbatesc si de calitate mare, coniacul Remy Martin XO 0.7L este exact ceea ce un barbat isi poate dori de la o astfel de bautura alcoolica care atinge 40 de grade. Astfel, gustul prosperitatii si al extravagantei se poate traduce prin Remy Martin X.O, sortiment care are note importante de prune, smochine, mere si iasomie, toate fiind pregatite o perioada indelungata de timp pentru a se putea utiliza la acest sortiment de coniac, calitatea lor fiind mult mai mare astfel.

  • Metaxa 5 STELE 0.7L 38%

    Brand:Metaxa

    Metaxa 5 STELE 0.7L este un brandy clasic, îmbuteliat într-o sticlă al cărei design este inspirat de arhitectura Greciei Antice. Respectând tradiţia şi reţeta originală, blendul conţine coniac din struguri învechit timp de 5 ani în butoaie din lemn de stejar Limousin, vin muscat grecesc şi infuzie de ierburi aromatice mediteraneene. Sortimentul este aromat, complex şi bine echilibrat, putând fi consumat simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail sofisticat.

Meniu