Fiecare sortiment de vin este rezultatul unei combinaţii inedite între expresivitatea soiului de strugure, solul specific zonei, condiţiile climatice din anul recoltei şi talentul vinificatorului. Vinul este, fără îndoială, cea mai veche şi îndrăgită băutură alcoolică, având în urmă o istorie de 7000 de ani. Vinul modern a fost creat abia spre începutul anilor 1700, atunci când Arnaud de Pontac începe producţia de vinuri de calitate, folosind o selecţie strictă, vinificare atentă, învechire în crame răcoroase şi randament scăzut.

  • vin rosu sec castel huniade cabernet sauvignon 0187 l 8862084005918 jpg

    Castel Huniade Cabernet Sauvignon 0.187L 13.7%

    Un vin roșu (sec), ușor vegetal, cu un corp bun și tanini tineri, completat de un final lejer definit de note condimentate.

     

     

     

     

     

     

     

  • vin alb sec castel huniade sauvignon blanc 0187 l 8862091280414 jpg

    Castel Huniade Sauvignon Blanc 0.187L 12.5%

    Un vin alb (demisec) cu arome tropicale specifice acestui soi, asociate notelor ierboase și fructate, completate perfect de un final ușor citric și revigorant.

     

     

  • Cramele Recas Sole Chardonnay 0.75L

    Cramele Recas Sole Chardonnay 0.75L 14%

    Cramele Recas Sole Chardonnay 0.75L este un vin cu rapoarte echilibrate de tarie, aciditate, care la nivel gustativ ofera impulsuri de fagure indulcit, si impresii de boabe de struguri proaspeti supusi tineretii. Este bun in asocieri culinare desavarsite pentru a obtine un postgust intens, cele mai preferate variante fiind carnea de pui si curcan preparata la gratar, cuptor sau rotisor, branzeturile fine ( in crusta sau de tip Brie) si a deserturilor de fructe in diferite combinatii.

  • MATEUS ROSE 1L 11%

    MATEUS ROSE 0.75L 11%

    În anii ‘70, Mateus Rosé era unul dintre cele mai populare vinuri din lume, fiind savurat de Regina Marii Britanii şi de Jimi Hendrix, printre multe alte persoane faimoase. Mateus Rosé Original este un sortiment portughez extrem de plăcut şi graţios, cu o aciditate subtilă care conturează frumos buchetul aromatic, evidenţiindu-l. Sortimentul are o nuanţă îmbietoare şi un buchet delicat, care emană jovialitatea specifică vinurilor tinere. Raportul calitate-preţ este unul excelent pentru acest sortiment. Vinul este ideal pentru a sărbători evenimente deosebite, dar şi ca aperitiv pentru o cină în familie.

  • Crama Oprisor Smerenie 0.75L

    Crama Oprisor Smerenie 0.75L 14%

    Inca de la prima prelingere in pahar, Crama Oprisor Smerenie 0.75L distins se remarca printr-o culoare sobra de grena, dar si prin usoare reflexii visinii. Puternic si corpolent, integreaza o aciditate buna si este usor condimentat. Se recomanda decantarea sa vreme de 1 ora inainte de consum. Temperatura optima de servire este de 18-20 grade Celsius. Perfect pentru a se asocia culinar cu preparatele din carne rosie, (vitel, porc,oaie), dar si de vanat mic (iepure, fazan) sau mijlociu.

  • M1 Atelier Sable Noble Rosu 0.75L 13%

    Cele 18 luni petrecute în butoaie din lemn de stejar românesc noi şi vechi au conturat frumos caracterul acestui cupaj de un roşu intens, care se prezintă generos şi complex în pahar. Sortimentul are un potenţial de învechire excelent, astfel că vă puteţi bucura de el tânăr, în 5-7 ani sau chiar în 10-15 ani, dacă sunteţi dintre cei răbdători. Sable Noble Roşu se potriveşte bine cu preparate mediteraneene, brânzeturi maturate, mâncăruri pe bază de carne de miel sau ciocolată neagră. Temperatura optimă de servire este de 16-18º C.

  • JP Chenet Grenache Cinsault Rose 0 75L 12 5%

    JP Chenet Grenache Cinsault Rose 0.75L 12.5%

    Brand:JP Chenet

    JP Chenet vă propune un vin rose expresiv, realizat din struguri Grenache 70% şi Cinsault 30%, culeşi la maturitate deplină din regiunea Languedoc-Roussillon. Procesul de fermentaţie se desfăşoară la temperaturi scăzute pentru a conserva bogăţia aromelor, iar maturarea are loc în cisterne de oţel inoxidabil. Servit la o temperatură ideală de 9 – 11°C, sortimentul poate fi savurat cu plăcere în orice anotimp şi se potriveşte perfect alături de salate, preparate la grătar şi fructe de mare.

  • M1 Atelier Sable Noble Alb 0.75L 13.5%

    Sable Noble este un cupaj alb de excepţie, care cucereşte cu expresivitatea sa. Strugurii recoltaţi manual din podgorii selecţionate au dat naştere unui must parfumat, intens aromat, care a evoluat la randul său într-un vin carismatic, perfect echilibrat şi versatil. Culinar, sortimentul se potriveşte cu fructe de mare, preparate pe bază de carne de peşte, pui sau porc, brânză de capră sau mâncăruri cu specific oriental. Temperatura ideală de servire este de 10 – 12°C.

  • Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 0.75L

    Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 0.75L 14%

    Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 0.75L este ideal pentru cei care isi doresc un vin corpolent, cu un continut ridicat de tanini care sa potenteze gustul mancarurilor pe baza de carne rosie. Strugurii Cabernet Sauvignon folositi pentru producerea acestui vin beneficiaza din plin de conditiile optime pentru a ajunge la maturitate, fiind cultivati pe Dealurile Olteniei, o regiune renumita pentru cultura vitei de vie. Culoarea acestuia este una intensa, de un rubiniu inchis, cu mici inflexiuni indigo. La miros se resimt note de cirese negre si afine dar si note vegetale de trufe amarui.

  • Budureasca Bristena Muscat Ottonel 0.75L

    Budureasca Bristena Muscat Ottonel 0.75L 12%

    Budureasca Bristena Muscat Ottonel 0.75L este un vin de culoare galben pai, cu arome complexe de flori și miere și cu un gust delicios de fructe tropicale dulci, caracteristic pentru soiul Muscat Ottonel. Finalul este proaspăt și lung.Acest vin Budureasca Bristena Muscat Ottonel 0.75L demidulce se servește cel mai bine ca atare, pe post de băutură de tip desert, sau în combinație cu alte deserturi ușor acrișoare, precum tarte cu cireșe negre sau fructe de pădure. Se poate combina și cu brânzeturi alese pentru un contrast interesant de gusturi.

  • Cramele Recas Solo Quinta 0.75L

    Cramele Recas Solo Quinta Alb 0.75L 13.5%

    Din dorinta de a realiza retete de productie unice, de a transcrie conceptele occidentale si de a obtine un gust aparte și distinctii nenumarate, vinificatorii de la Cramele Recas au imbinat nu mai putin de 5 soiuri de struguri pentru a obtine Cramele Recas Solo Quinta 0.75L, produs care s-a dovedit a fi un real succes, validat chiar si de cei mai pretentioasi oameni, cu gusturi rafinate.

  • M1 Atelier Charme de la Mer Traminer 0.75L 13%

    Răzvan Macici a creat singurul vin rose demisec din portofoliul M1 din struguri Traminer culeşi manual la maturitate deplină, obţinut prin macerare peliculară de 10-12 ore la rece pentru a păstra intact potențialul aromatic de soi. Sortimentul are un caracter modern, un buchet parfumat, fructat şi o mineralitate ce echilibrează întregul ansamblu şi îl transformă într-o alegere ideală pentru zilele calde de vară. Postgustul dulce-amărui face ca vinul să se potrivească de minune cu mâncăruri uşor picante, brânză de capră, peşte oceanic sau deserturi cu fructe. Temperatura ideală de servire este de 10-12°C.

Meniu