Fiecare sortiment de vin este rezultatul unei combinaţii inedite între expresivitatea soiului de strugure, solul specific zonei, condiţiile climatice din anul recoltei şi talentul vinificatorului. Vinul este, fără îndoială, cea mai veche şi îndrăgită băutură alcoolică, având în urmă o istorie de 7000 de ani. Vinul modern a fost creat abia spre începutul anilor 1700, atunci când Arnaud de Pontac începe producţia de vinuri de calitate, folosind o selecţie strictă, vinificare atentă, învechire în crame răcoroase şi randament scăzut.

  • Cramele Recas Cuvee Uberland 0.75L

    Cramele Recas Cuvee Uberland 0.75L 15%

    Cramele Recas Cuvee Uberland 0.75L este un vin deosebit, obţinut prin procesul „tăierea rugului”. În compoziţia sortimentului intră struguri din soiurile Cabernet Sauvignon (60%) şi Merlot (40%), culeşi atunci când ating maturitatea. Pentru a beneficia de o concentraţie maximă a aromei, strugurii sunt uscaţi şi deshidrataţi tăind rugul pe care aceştia cresc. După 10-20 de zile, apa se evaporă din struguri, iar aroma şi zaharurile devin mai concentrate, conturând note florale.

  • BACANTA PREMIUM WINES Cabernet Sauvignon 0 75L

    BACANTA PREMIUM WINES – Cabernet Sauvignon 0.75L

    BACANTA PREMIUM WINES – Cabernet Sauvignon 0.75L este un vin de excepție care s-a alăturat colecției deja consacrate de vinuri roșii premii obținute in DOC Cotești. 

  • AMBRA Sarba Desert 0 375L

    AMBRA – Sarba Desert 0.375L

    Vinul AMBRA – Sarba Desert 0.375L se recomandă a fi consumat la o temperatură de 10-12 °C. Se servește alături de brânzeturi fine, foie gras cu ceapă caramelizată, terine de orice fel, deserturi și tarte cu fructe. Un mod absolut fascinant de a încheia o masă copioasă alături de oameni dragi.

  • LILIAC ROSE MAGNUM 1.5L

    Un rose expresiv și elegant cu arome delicate de mure, căpșuni și note subtile de rodie și măr roșu. Gustul este dominat de aromele de fructe roșii și citrice, cu un echilibru perfect între textură și aciditate, făcându-l un vin ideal pentru nopțile calde de vară.
    Alături de preparate din pește, fructe de mare sau mâncăruri mediteraneene.
    Temperatura de servire: 7-10°C

  • LILIAC PRIVATE SELECTION PINOT NOIR 0 75L 

    LILIAC PRIVATE SELECTION PINOT NOIR 0.75L

    Brand:LILIAC

    LILIAC PRIVATE SELECTION PINOT NOIR 0.75L  produs în ediţie limitată, impresionează cu intensitatea sa aromatică definitivată în urma învechirii pe o perioadă de 8 luni în butoaie din lemn de stejar transilvănean. Avem de-a face cu un Pinot Noir elegant, surprinzător, care etalează o corpolenţă peste medie şi este în acelaşi timp delicat, catifelat şi rotund.

  • LILIAC PRIVATE SELECTION MERLOT MAGNUM 1 5L

    LILIAC PRIVATE SELECTION MERLOT 0.75L

    Brand:LILIAC

    Liliac Private Selection Merlot 0.75L dezvăluie arome intense de fructe roșii coapte și note fine de condimente, oferind un vin elegant și bine echilibrat.Un Merlot rafinat din inima Transilvaniei, cu taninuri catifelate și un postgust lung, ideal pentru momentele speciale.

  • LILIAC PRIVATE SELECTION FETEASCA NEAGRA 0 75L

    LILIAC PRIVATE SELECTION FETEASCA NEAGRA 0.75L

    Brand:LILIAC

    Liliac Private Selection Fetească Neagră 0.75L este un vin roșu intens și elegant, cu arome de fructe de pădure, prune coapte și condimente fine, maturat în baric pentru o structură complexă și un final catifelat.

    Acest vin expresiv din Fetească Neagră reflectă autentic terroirul transilvănean, oferind un echilibru rafinat între fructuozitate, taninuri fine și accente subtile de vanilie și cacao.

  • ZGH S Diamond Selection 0 75l

    Diamond Selection Zghihara de Averesti Vin Alb 1,5l 12,5%

    Zghihara este un soi autentic românesc a cărui istorie începe cu multe secole înainte de invazia filoxerei. Insuși numele său arată apartenența la zona Moldovei, mai precis Huși pentru că atunci cand ne referim la acest soi nu putem spune decât că este zghihăț ( zglobiu/ gleeful), te caștigă prin simplitatea sa, dar și prin rafinamentul dobândit datorită grijii cu care îl vinificăm.

  • BB DS Diamond Selection Magnum 1 5l

    Diamond Selection Busuioaca de Averesti Vin Roze 1,5l 12,5%

    AVEREȘTI este cuvântul-cheie care desemnează nu orice Busuioacă, ci doar pe aceea originală, care se bucură de recunoașterea specialiștilor și amatorilor de decenii (unii spun chiar secole). Strugurii de Busuioacă aici și-au găsit cele mai bune condiții de sol și climă pentru a se exprima gustativ și aromatic într-o manieră unică – adeseori imitată, dar niciodată egalată. Aici, la Averești, prin cultivarea atentă a mai multor biotipuri de Busuioacă, iau naștere vinuri seducătoare prin prospețime, intensitate a gustului și calitate a aromelor care dau standardul de referință al acestui soi

  • RASOVA SUR MER ROZE 0 75L

    RASOVA SUR MER ROZE MAGNUM 1.5L

    Proaspăt, expresiv şi suav, RASOVA SUR MER ROZE MAGNUM 1.5L pictează cu note fructate și minerale un tablou fabulos al terroir-ului de la Murfatlar. Parte din gama Sur Mer ce aduce un omagiu culturii dobrogene, strâns legată de mare, acest rose vede lumina degustării dintr-o sticlă cu design fluid, peste care se aşterne o plasă de pescar.

  • Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 0.75L

    Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 0.75L 14%

    Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 0.75L este ideal pentru cei care isi doresc un vin corpolent, cu un continut ridicat de tanini care sa potenteze gustul mancarurilor pe baza de carne rosie. Strugurii Cabernet Sauvignon folositi pentru producerea acestui vin beneficiaza din plin de conditiile optime pentru a ajunge la maturitate, fiind cultivati pe Dealurile Olteniei, o regiune renumita pentru cultura vitei de vie. Culoarea acestuia este una intensa, de un rubiniu inchis, cu mici inflexiuni indigo. La miros se resimt note de cirese negre si afine dar si note vegetale de trufe amarui.

  • PETITE HELENA Premium White Blend 0 75L

    PETITE HELENA – Premium White Blend 0.75L

    PETITE HELENA – Premium White Blend 0.75L este un asamblaj bine conturat din soiurile Chardonnay 40%, Chardonnay Barrique 30% și Șarba 30% cu o aroma pregnanta de fructe exotice, pere zemoase și coajă de lime conturată de note fine de vanilie și scorțișoară datorate fermentării și maturării în baricuri de stejar.

Meniu